Ginger Ale met rozensmaak? Jaaa!! Homemade rose lemonade
Te veel willen doen in te weinig tijd, ken je dat gevoel? Zoals gewoonlijk heb ik weer eens een lange rij …
Te veel willen doen in te weinig tijd, ken je dat gevoel? Zoals gewoonlijk heb ik weer eens een lange rij …
“Sweets for my sweets, sugar for my honey” echoot door mijn hoofd terwijl ik mijn Valentijnsdrankje aan het brouwen ben. …
‘We kunnen altijd nog terug naar huis rijden’ zeggen we tegen elkaar, terwijl we door de ene na de andere …
Hebben jullie een fijne kerst gehad? Onze kerst was druk met familie, eten en chocolade, heel veel chocolade. Kerstavond bij …
Nee, ik ben niet zwanger. En mijn liefdesbetuiging in de vorige post verandert daar niks aan. Maar stel nou dat …
Het zoete snoepgoed ligt er al maanden klaar voor, maar pas zodra de mandarijnen lekker beginnen te smaken en het …
Hello there! Het was even stil hier door mijn bezoekje aan Food Blogger Connect in Londen. Vol van woorden, eten, inspiratie, …
Rabarber is een uitgesproken spraak waar je van houdt, of je vind het verschrikkelijk. Zelf houd ik niet echt van …
Gember is een typische smaak waar je van houdt of die je tegenstaat. Gembersnoepjes bijvoorbeeld, vroeger de enige soort snoepjes …
Jaren geleden las ik eens een recept met chocolademelk en kardemom. Geen idee meer wat de ingrediënten verder waren, laat …
Dikke winterjassen, wollen sjalen, moonboots, de thermometer dik onder nul, tien centimeter sneeuw en een doorkomend zonnetje. Ja, zo houd …
Gelukkig Nieuwjaar! De feestdagen zijn achter de rug en het is als bijna een week 2013. Nu na alle drukte, …